Nieuws

De meest natuurlijke dagcreme

maandag, 22-9-2014  

Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat het opsmeren van allerlei chemische cremes eigenlijk helemaal niet zo’n goed idee is. De meeste verzorgingsproducten bevatten namelijk een waslijst aan ingrediënten die helemaal niet natuurlijk zijn. Deze stoffen zijn vaak schadelijk voor de huid. En wat nog erger is, is dat deze materialen het bloed binnen kunnen dringen via de huid. Wie natuurlijke dagcreme smeert, heeft hier in ieder geval geen last meer van. Natuurlijke dagcreme:

 • voelt in de eerste plaats een stuk natuurlijker aan
 • trekt snel in de huid
 • laat geen sporen achter
 • bevat geen schadelijke stoffen, zoals parabenen en allerlei stearaten
 • is rijk aan vitaminen en mineralen die het huidoppervlak in stand houden
 • vormt geen belasting voor het milieu
 • is gemakkelijk te verkrijgen bij biologische winkels
 • ruikt ook nog eens heerlijk

Al met al blijkt dat natuurlijke dagcreme een weldaad is voor de gezichtshuid. Hebt u hier ook interesse in? Twijfel dan niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan de website van Biocare Online. Hier vindt u namelijk de beste natuurlijke dagcreme die er maar bestaat. Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten als een nieuwe klant. Het is een feit dat steeds meer mensen overstappen op biologische voeding. Of zij doen dit gedeeltelijk, omdat ecologisch eten soms best duur kan zijn. Een onderdeel van deze verschuiving naar meer bewustzijn over wat we in ons lijf stoppen en wat we er op smeren is de verhoogde vraag naar natuurlijke dagcreme. Veel vrouwen willen toch elke dag wel een cremepje op hun gezicht smeren, om zich te beschermen tegen schadelijke stoffen in de lucht en de invloed van het weer. Dit kan natuurlijk een heel goed idee zijn, mits er dan alleen maar natuurlijke dagcreme wordt gesmeerd. Bij onnatuurlijke cremes ziet men vaak dat het huidoppervlak schade lijdt. Er vindt uitdroging plaats, waardoor men alleen maar meer moet smeren. Dit is stiekem ook de bedoeling van de fabrikanten. Op die manier kunnen dagcremes dus verslavend zijn, omdat men erop achteruit gaat als het niet meer gebruikt wordt. Wilt u daar niet aan mee doen? Dan hebt u nu de mogelijkheid om over te gaan op natuurlijke dagcreme. Als u hier meer van wil weten, dan raden wij u aan om even verder te lezen in de volgende alinea. Daar doen wij u namelijk haarfijn uit de doeken wat de voordelen hiervan zijn, wat u ervan kunt verwachten en hoe u aan goedkope biologische cremes kunt komen. Lees dus gerust even verder!

Natuurlijke dagcreme hoeft niet veel kosten met zich mee te brengen

Het staat als een paal boven water dat veel mensen denken dat alles wat maar biologisch is automatisch ook erg duur is. Zij denken daarom dat zij behoorlijk diep in de buidel moeten tasten voor natuurlijke dagcreme, en hebben hier beslist geen zin in. Soms laten ze het daarom zelfs helemaal overgaan. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u, omdat u bij Biocare Online helemaal niet veel geld neer hoeft te tellen voor de beste natuurlijke dagcreme. Ook hebben wij andere ecologische verzorgingsproducten tegen een gereduceerd tarief. En als u dit hoort, dan hoeft u toch niet meer te twijfelen? Dan weet u toch ook zeker dat u geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee en gewoon met ons in zee zult gaan? U hebt geen enkele reden meer om niet voor natuurlijke dagcreme van Biocare Online te kiezen, omdat u bij ons het goedkoopst uit bent. Kies daarom ook niet voor een van onze concurrenten, want bij ons zult u altijd voordeligere deals aantreffen. Bij ons is de prijs voor biologische cosmetica standaard al laag, en daarnaast kunnen wij u ook nog eens blij maken met leuke aanbiedingen. Al met al is de klant bij ons nog echt koning. Wij stellen uw wensen centraal en verblijden u daarom elke dag met:

 • een verrassend compleet assortiment
 • de laagste prijzen
 • natuurlijke dagcreme van de merken Green People en Dr. Hauschka
 • en nog veel meer

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen!

Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Omdat natuurlijke dagcreme voor de meeste mensen relatief nieuw is, kunnen wij het ons goed voorstellen dat u eerst even wilt weten hoe de vork precies in de steel zit. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de samenstelling van de natuurlijke dagcreme? Of wilt u meer informatie hebben over de gezondheidseffecten? Wij vertellen u hier graag meer over. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even contact met onze klantenservice opnemen. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers weten alles over natuurlijke dagcreme en biologische cosmetica en kunnen u daar veel over vertellen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. U kunt dit doen door:

 • even met ons te bellen, als u graag direct en persoonlijk contact wilt hebben met een van onze medewerkers
 • ons een mailtje sturen met daarin uw vraag over natuurlijke dagcreme
 • het contactformulier op onze site invullen

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen! Investeren in natuurlijke dagcreme betekent investeren in uw gezondheid. Niet alleen de huid zal er gezonder door worden, dit geldt ook voor de rest van het lichaam. Er dringen namelijk geen schadelijke stoffen meer binnen, omdat u natuurlijke dagcreme uit ecologische componenten bestaat.


Comments are closed.