Kinderen en Speelgoed

Baby’s only

donderdag, 12-2-2015  

Bent u in verwachting? Van harte gefeliciteerd! Als het uw eerste zwangerschap is, dan zult u ongetwijfeld staan te popelen om mooie spulletjes voor uw baby en voor de inrichting van de babykamer te kunnen kopen. Wilt u graag een zachte, comfortabele en rustige uitstraling bereiken? Dan zijn de producten van Baby’s only de juiste keus voor u. Er zijn tegenwoordig natuurlijk heel veel verschillende merken die spulletjes maken voor de kleintjes en die producten ontwerpen voor de babykamer, Baby’s only is hierin absoluut niet de enige. Maar er zit natuurlijk wel een heel groot verschil in de verschillende ontwerpen, de stijlen en het kleurgebruik. Ook het gebruik van materiaal verschilt natuurlijk sterk per merk. Daardoor is het ook helemaal niet te zeggen wat nu het beste merk is, dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw persoonlijke stijl en smaak. Natuurlijk zit er wel verschil in kwaliteit, maar bij merken als Baby’s only en andere goede kwaliteitsmerken kunt u er gewoon zeker van zijn dat het met de kwaliteit van alle producten wel goed zit. Een keuze maken tussen de verschillende merken zal dan ook vooral afhangen van uw persoonlijke smaak en stijl. Van wat u vindt passen bij een babykamer en van het soort uitstraling dat u graag wilt creĆ«ren. Zoals gezegd is Baby’s only het juiste merk voor u als u houdt van comfortabele producten die een rustige en zachte uitstraling hebben, zonder dat ze meteen overdreven poezelig worden. U zult bij de artikelen van Baby’s only zien dat zachte materialen en kleuren prima samengaan met een stoere en degelijke uitstraling.

Producten van Baby’s only

Baby’s only is een Nederlands merk en produceert ook al haar producten in Nederland. Als u er van houdt om zoveel mogelijk lokaal te kopen, dan is dit dus een uitstekende keuze. Bij veel van hun artikelen wordt er gebruik gemaakt van breisels, waardoor een zachte en comfortabele uitstraling ontstaat. Baby’s only vervaardigt een keur aan artikelen voor zowel de baby zelf, als voor de inrichting van de kinderkamer. Waar moet u dan zoal aan denken? U kunt dan denken aan:

  • muziekdozen in de vorm van een hart, een ster of een kroon
  • ledikantdekens of wiegdekens
  • zonnekappen voor maxicosi’s
  • wikkeldekens of omslagdoeken
  • rompertjes, slofjes, doekjes en sjaals
  • knuffels
  • boxkleden
  • kruikzakken
  • spuuglapjes
  • hoezen voor aankleedkussens

En dit is nog maar een selectie van de verschillende producten die zij vervaardigen. Zoals gezegd maakt Baby’s only heel veel gebruik van breisels. Natuurlijk denkt u dan meteen aan de verschillende soorten dekens, omslagdoeken en kleding. Maar zij trekken dit veel verder door. Ook hun muziekdozen zijn bijvoorbeeld gebreid en de lampenkappen zijn ook aan de buitenkant omgetrokken met een breisel. Zelfs de spuuglapjes zijn gebreid. Doordat zij gebruik maken van zeer goede materialen, voelen al deze breisels nooit kriebelig aan, maar zijn ze juist erg zacht en comfortabel. Dat maakt ze zeer geschikt voor uw baby en uw babykamer. Naast de kenmerkende breisels kunt u Baby’s only ook herkennen aan de kleuren. Zij kiezen maar een heel enkele keer voor felle tinten, over het algemeen kiezen ze juist voor zachte kleuren, zoals grijs, oudroze, wit en zachtblauw. De verschillende kleurtinten die zij gebruiken zijn heel goed met elkaar te combineren. Een ander kenmerk is de prints of de vormen die zij kiezen. Zoals we al aangaven bij de muziekdozen, maakt Baby’s only deze in de vorm van de ster, een hart of een kroon. Dit zien we veel vaker terugkomen in hun collectie. Zo zijn er bijvoorbeeld dekentjes met een print van sterren. Al met al kan er dus gesteld worden dat dit merk een zeer kenmerkend uiterlijk heeft en dat het een stijl heeft die veel mensen zal bevallen.

Waar te koop?

Waar kunt u nu terecht voor het kopen van de artikelen van Baby’s only? De webwinkel van Villa Vrolijk is hiervoor een uitstekende keus. Zij hebben de volledige collectie artikelen van dit merk en zij hebben de producten die zij op hun website hebben staan ook daadwerkelijk op voorraad. Dit betekent dat zij altijd zeer snel kunnen leveren als u bij hen iets van Baby’s only bestelt. Van alle artikelen hebben zij duidelijke foto’s op hun site staan, die u bovendien ook nog kunt vergroten. Zo kunt u een goed beeld krijgen van ieder product. Daarnaast hebben ze bij alles van Baby’s only ook goede productspecificaties vermeld, zodat u zeker weet dat het door u gekozen artikel de juiste maat heeft. Ook geven ze altijd duidelijk aan van welke materialen alles gemaakt is. Zo komt u bij de levering van uw bestelling nooit voor vervelende verrassingen te staan. Naast de collectie van Baby’s only vindt u bij Villa Vrolijk nog veel meer merken die gespecialiseerd zijn in artikelen voor baby’s en voor de babykamer. Zoals gezegd vindt u hun hele collectie online en kunt u dit gemakkelijk online bestellen, waarna u het snel thuisbezorgd krijgt. Door de goede productinformatie bij elk artikel zult u zich niet snel een buil vallen aan de aanschaf ervan. Mocht iets toch tegenvallen als u het in huis krijgt, dan kunt u het natuurlijk altijd retourneren. Ook kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan hun showroom en magazijn in Veenwouden. Hier kunt u alles in het echt bekijken en kunt u zien of de spulletjes van Baby’s only inderdaad zo mooi zijn als u gedacht had.


Comments are closed.